FEB

Libros Universitarios Gratis Descargar PDF

Kosmos Mini Woordenboek. Spaans-Nederlands. Nederlands-Spaans - VV.AA

[ESP]  Esta publicación no es sólo para el viajero (de negocios) con el conocimiento del español también es adecuado para el más avanzado estudiante de idiomas. Edición revisada y actualizada.

Compact tweetalig zakwoordenboek Spaans voor op reis met zo'n 20.000 trefwoorden, voorzien van een of meer vertalingen. Inclusief een tweetalige menuwoordenlijst, een werkwoordenlijst en een deel met handige zinnen. Kosmos biedt een geactualiseerd bestand waarin o.a. correo electronico (e-mail) en enviar SMS (sms'en) zijn opgenomen. De grammaticale informatie beperkt zich tot het hoogst noodzakelijke. Dit woordenboek is handzaam en handig tegelijk. Op de selectie van de trefwoorden valt wel wat af te dingen, maar de betrouwbaarheid als reisgezel komt niet in het geding. Door de opzet koppelt het de handigheid van een taalgids aan de ruimere dekking van een woordenboek. De leesbaarheid is goed dankzij de overzichtelijke lay-out, de tweekleurendruk en de beknoptheid van de lemmata. Aandacht is er ook voor het verschil tussen het Spaans in Spanje en in Latijns-Amerika. Deze uitgave is behalve voor de (zaken)reiziger met basiskennis Spaans ook geschikt voor de verder gevorderde taalleerder. Herziene en geactualiseerde druk.

Captura:
Enlace de Descarga:  [2.1 MB]
*Mega:              OPCION 1 |  OPCION 2  | OPCION 3

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FEBook
¡Compartimos lo mejor para ti, aprovéchalo!
Aclaramos que el material compartido ha sido recolectado exclusivamente de internet de sitios públicos por lo que es considerado libre de distribución.
El servidor fullengineeringbook.net no almacena ningún tipo de archivo.

Cambiar Idioma

Contáctanos

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *